Riskettan

Vakna med pojkvän i samma rum, mys!<3

Gjort riskettan idag.
Det var helt okej tycker jag, relativt intressant, oftast.. Så tråkig som alla säger att den var tycker jag inte det var, men det är väl kanske inte det roligaste man gjort här i livet.

Lite senare bär det av till Särö för övernattning och sedan musikalövning hela dagen imorn. Det är inte långt kvar till föreställningarna nu.. Dax att lära sig alla texter snart kanske?.. Tror jag ska sätta mig en stund nu! Och spela flöjt också kanske!..

På bussen blir det Harry Potter läsning! Började läsa om Fenixorden härrom dagen, enligt mig den bästa boken av de 7!

Over and out.

Trött

Trött. Sov dåligt i natt.

Träning = najs.

Födelsedagsfrukost

Igår hade jag & Emmelie våran födelsedagsfrukost tillsammans med våra vänner för att fira våra 18 års dagar, det var supermys och jättetrevligt! Borde göras om oftare!

Fick en massa te så nu behöver jag inte köpa det på nått år sådär.. har förtillfället 700g hemma, det lär ju räcka ett tag, men inte mig emot, jag älskar te! Och blir lika glad varje gång jag får det! Fick en hel del andra trevliga saker också!

Resten av gårdagen spenderades tillsammans med pojkvännen, spelade TP - jag fick fleste tårtbitar! Men frågorna är ju sinnessjukt svåra!..

ÅH! Jag har äntligen fått en APS-plats tills nästa vecka! Jag är så glad :D Var rädd att jag skulle behöva vara i skolan.. Men nu så ska jag vara på Lekterapin på Östra Sjukhuset, så det känns toppen! Saker kan faktiskt lösa sig.. det gäller bara att inse det med ;)

Nu är det snart dax för sång & flöjtlektion,
ha det!

The Blind Side

Såg på The Blind Side och hade en mysig kväll med pojkvännen igår, mysmys :)
Det var en mycket bra film måste jag säga! Lätt sevärd!

Idag blir det bröd & muffinsbak, inhandling till imorn och middag hos familjen Hjalmarson :)

Imorn är det födelsedagsfrukost med vännerna, mys igen!



Chill

Sitter i soffan och lyssnar på Winnerbäck, njuter efter avslutat dubbelpass på friskis!
Lycka!
Nu är man definitivt värd en kväll i soffan :)

Ska strax till pappa och äta middag.

Sen blir det nog film :)

Körlektion

Första körlektionen idag, gick ganska bra tycker jag.
Men det är sjukt svårt att köra en bil som man inte är van att köra! Det räckte att man typ snuddade vid gasen och bilden tvärstannade typ. Men men.. det är ju den bilen som jag ska köra från och med nu så det lär man väl sig. Dragläge i backe ska det visst övas på också..

Jag är trött, så sjukt trött.. Snart blir det sånglektion och flöjtlektion, känns som det var en hel evighet sen sist..

Vill krama min pojk..

Hemma

Hemma efter 4 dagars läger.

Det blev rätt najs ändå.. kände mig jätteopepp de första dagarna.. ville bara hem typ.. Men kvällen igår blev riktigt lyckad! Nattspårning och disco, det är grejer det!

Undrar när livet ska vända, när man ska slippa känna sig så tom.. när man slipper tänka att man bara vill gömma sig, försvinna ett tag.

7 månader till studenten. Måste orka. Sen börjar livet på riktigt.

Med solen i ögonen

3 st Winnerbäck skivor beställda! Wiiee! Lycka!
Asnajs att faktiskt kunna besälla sånt själv nu, man måste ju utnyttja att man blivit 18 va, eller hur?

Onsdagförmiddag

Inte okej att vara hos sjukgymnasten kl 8 på lovet.. Särskilt inte eftersom jag var hemma typ halv 2 och då alltså sov 5 timmar i natt.. Och från och med imorn väntar 4 dagars läger, det är ju inte direkt känt för att bli mycket sovande då..
 
Vet inte varför men känner mig inte alls taggad på läger.. brukar ju alltid vara astaggad!.. Det är kanske då man behöver åka på läger som mest?..
Vill umgås med pojken och vännerna som man inte hinner/kan se sen när skolan börjar igen.. Men men, här ska hållas pysselspår så det är bara att tagga till!
Var på Panduro förut, blev jätteinspirerad, länge sen jag pysslade nu.. Köpte jättenajs limegrönt snöre som jag tänkte göra ett armband av :) Asfräck färg! Får visa när det är klart!..

Heleftermiddag/kväll med musikalrep i Släps kyrka väntar. Åker hemifrån 15 kommer hem typ 22.. Känns lite tungt.. men det är ju kul när man väl är där ;)

Packa måste göras också! Började plocka fram lite smått men sen fastnade jag visst här framför datorn ett tag..

Myspys

Myseftermiddag och kväll med Emmelie igår!
Började med massage och sen lagade vi jättegod mat och åt mumsig efterrätt. Planerade även för vårat födelsedagsfirande, det kommer bli najs!

Idag har vi varit iväg och fixat med inbjudningskort som jag ska lägga i brevlådan lite senare, färgglatt värre! Åh, det kommer bli så kul! Hoppas många kan komma ^^ Myspys!

Måndagsmorgon

Stick/virkkväll hos Josse tillsammans med en hel massa Pistvakt avsnitt, svårt att slå den söndagskvällen va?! :)

Överreagera. För vi faller, faller så hårt. Jag är skör klarar inte av ovissheten. Trodde den känslan var borta men nej tydligen inte. 

Vill träffa dig snart, saknad.






RSS 2.0