Från dålig till bra

Kent <3

Steppass på friskis, flöjtspel. Jag känner mig duktig.
Och dessa grejer fick min dag till att bli en bra dag istället för en dålig dag. Tänka sig, det går alltså att vända en dålig dag till en bra. Hade jag aldrig trott..

Imorn ska jag vara scoutledare för de söta små miniscouterna :)

Tänker satsa på det positivav idag. Det är så mkt klagande alla andra dagar ;)

Mysdag

Har umgåtts med vänner hela dagen. Har mått så bra!

Frukost, chill å filmmys med Daniel och trumpetspelande med Per och bus med Josse :)

Det värsta är att dagen går så fort. Och det är söndag vilket innebär att det är skola imorn.. Vill inte.. Vill vara hemma å chilla å ha det najs å göra precis vad jag känner för.. 100 dagar till studenten snart. Ska bara orka. Vill att varje dag ska vara som idag, bara få umgås med vänner en hel dag, ta dagen som den kommer. Vill inte att varje dag ska vara den andra lik. Skola, träna, plugg, skola, något annat, plugg. Tröttsamt.


Detta spektakel

Hmm.. Gula knähöga stövlar alltså.. ojojoj jag säger då det.. Melodifestivalen är inte vad den har varit.. När var det en riktigt bra låt med sist liksom?..

Gudstjänsten var trevlig. Nyss var det mat å nu blir det nog att börja läsa lite i min nyinköpta bok! :)

Bokrea och klädinköp!

Var inne på stan en sväng med mamma. Tittade lite på bokrean och hittade 3 böcker:
7 sorters kakor - den är väl nästan ett måste att ha i sitt hem? ;)
PS jag älskar dig - har varit intresserad av den länge, den verkar så fin.
Dödsmässan - den har tydligen fått pris för bästa utländska deckare, verkar bra!

Förutom det så blev det en supersöt blommigkjol från Indiska, (förvånade? xD) och en vanlig svart långärmad tröja eftersom min gamla är spårlöst försvunnen.  

Snart bär det av till kyrkan för att hjälpa till med pp.n på gudstjänsten.

Ciao

Fredag

Kom nyss hem från kyrkan. Denna helgen är det en konference i kyrkan och jag hjälper till med PP:n. Det var en trevlig gudstjänst. Hoppas morgondagens blir lika bra om inte bättre.

Annars har väl inte dagen varit så toppen direkt. Inte för att det har hänt nått särskilt men har känt mig nere typ.. Slutade med att jag gick lite tidigare från träningspasset till och med, träning som verkligen brukar vara det som får mig på bätte humör.. Jaja.. Det är bara att hoppas att imorgon blir en bättre dag. Funderar lite zumba.. Mycket träning denna veckan! Det är gött! :)

Jag är trött men vill inte lägga mig. Har dock inget att göra så det är väl lika bra att krypa ner under täcket och sova..

Torsdag

Jag gillar torsdagar. Kan det bero på att jag slutar kl 11 måntro? ;)

Har haft körlektion och kört runt inne i stadstrafiken i stan, många saker att hålla koll på! Men jag tycker att det gick bra. Efter den stannade jag kvar och gjorde ett till teoriprov på datorn som jag klarade! Det börjar gå framåt nu tycker jag allt! Mitt mål att ha det innan sommaren känns inte så ouppnåligt. Ska boka halkan nästa gång jag är på körskolan med.

Har även haft flöjt och varit å tränat denna dag. Fått mycket gjort idag med helt enkelt!

Och vet ni vad som hänger i min garderob nu?!!! :D:D:D Min balklänning! Så fin! :)

Om en stund blir det en promenad med Daniel också :)


Att få gjort massa bra saker

Jag har fått så sjuktmycket gjort idag! Är så glad och nöjd! Men nu kände jag att jag inte orkade göra nått mer för resten av kvällen, lite vila måste man ju få också eller hur?

Dagen började med att åka till skolan och projektarbeta en stund, började spela in min låt idag.

Sedan åkte jag och mamma iväg å kollade på balklänningar, believe it or not! Och vet ni? Det bästa av allt! Jag HITTADE en!! WIIIEE!!! Den är superfin! Å den är grön! Vilket var typ mitt enda krav.. ;) Den satt jättebra också :) Vi la undan den till imorn och då ska mamma åka in och köpa den! Fy vad glad jag blir! Jag som inte trodde jag skulle tycka det och jag som trodde det skulle va jättesvårt att hitta en. Inte då! Skönt att få köpt en så man inte behöver tänka på det mer.

Efter detta åkte jag runt och lämnade lite CV:n på några ställen och när jag kom hem år jag middag och skrev klart kultur&idéhistorian så nu är den ur världen en gång för alla också. Så skönt!

Men nu är jag som sagt väldigt trött, enda vilan idag var den timmen mellan 20-21 som jag tittade på Sveriges Mästerkock på tv, tro det eller ej, Erika följer ett tvprogram! mhm!

Tillbaka till verkligheten

Tillbaka till vardagen efter en veckas snowboardåkning. Det har varit så bra! Jag älskar fjällen, älskar snö, älskar brädåkning! Vädret var så där men sällskapet var desto trevligare. Vill bara åka tillbaka.. Funderar på att rymma.. Någon gång kanske man skulle ta å jobba där en säsong? Hade varit asnajs! :)

Har haft kamratstyrelsemöte efter skolan och nu åker jag strax till frikis. Lovely! <3

Ikväll blir det hem och hänga med en vän, mys!  :)

Bal å sånt ja just det..

Panik på balklänning.. Orka ens leta liksom.. Jag vill ha en grön i rätt storlek som inte kostar 3000 spänn.. Ska det vara för mycket begärt? Känns lite så.. Det är inte så att vi ens har pengar till en heller.. men man kan ju drömma.. typ.. Jag skulle seriöst kunna gå i en klänning från Indiska typ.. men då hade man stuckit ut lite mer än vad man vill göra kanske.. Suck.. Studentklänning ska man vissta ha också.. Gillar det någon hade skrivit i en tidning för ett tag sedan "Det är gratis att gå i skolan i Sverige men det kostar skjortan att gå ur den".. klockrent! Den 31 maj gäller det i alla fall.. Vi får väl se om vi hittar nått tills dess..

Nu lyssnar jag på musiken från RENT och borde sova.. men det är ju tråkigt ju..  

Berg och dalbana

Upp å ner, ner å upp. Humöret spelar mig ett stort spratt. Från okej till dåligt till ganska bra till dåligt till jag vet inte längre..
Hade körlektion, den gick sådär.. min lärare var sjuk så hade en annan och en annan bil och då går allt visst åt skogen en dag som denna. Dessutom regnade det massor.. Fast jag hade tur, en timme senare blev det typ snöstorm.. Dock så klarade jag ett till "testteoriprov" på körskolan! Utan att ha pluggat nått sen förra gången.. Yey! Lite kan jag allt ^^ 
Just nu håller jag på å packa inför Funäsdalen. Vet inte hur mycket tid jag har imorn. Lika bra att ta fram så mycket som möjligt nu.
Måste tydligen få gjort kultur å idéhistorian tills efter lovet med.. jäh right säkert liksom..
Pallar inte.. Dåligt humör. Dålig dag.
Jag behöver en kram..

Blommiga kängor!

 bild från skopunkten.se


Dessa underbaringar köpte jag igår! Jag är så nöjd! Känner mig så fin! :) Weii.
De finns å skopunkten och kostade 349. Värt! :)

Trötthet

Att det ska vara så svårt att gå upp på morgonen..!
Igår gick det bara inte å idag fick jag lägg all kraft å energi för att tvinga mig upp! Jag är astrött och kommer inte vara hemma förän 8 typ. Yeah! Livet är underbart. Men de spelar kent i caféet så det är lite bra i alla fall ^^
Vill ha lov nu! Funäsdalen på lördag, så underbart! Ska bara orka dit med..
Saknar mina vänner som är långt borta.. Kom hem! <3


Galenskaparna lexikon!

ÅH! Var inne på galenskaparnas hemsida å hittade ett egetskrivet lexikon av dem. Jag skrattar så jag kissar på mig typ! Lite smakprov:

TV - Ett litet fönster i en byrå som folk sitter och kikar på hemma. Så är det ljud också, som radio, fast det är bilder till. Som film, fast hemma. Det är som att sitta och kika på verkligheten fast i ett fönster.

Extraknäck - Segt julgodis som helst ska vara svart.

Fan - Kung i varmt rike, se även Helvete

Helvete - Varm boplats, även bröd innan processen (då vetet fortfarande är helt).


HAHAHA!! Ni hittar resten här!


Snöstorm frågetecken

Det snöar! Jättemycket! Skumt..

Har projektarbetat och i stort sett skrivit klart den nuvarande låten. Känns bra! Får väl låta den vila en stund och se vad jag känner när jag spelar den nästa gång.. haha.

Jag lagade även lunch till mig och mamma förut. Lax med rosmarin och honung med bulgur och trevliga grönsaker, mums!!

Mondaymorning

Överdriven sjukdom. Sov dåligt orkade inte gå upp. Stannade hemma. Sov lite till och åkte för att träna. Jag kände att det är bättre att försöka vända dagen till en bra dag än att gå upp astrött, jätteomotiverad och bara ha en helt genomrutten dag. Jag tror det var ett bra val. Träningen var underbar! Bästa ledaren någonsin ju! Synd att passet är 10 en måndag, inte ofta man kan gå på det då ju.. Resten av dagen blir det projektarbete, sång å flöjtövande, skicka in CV, sånglektion och sen blir det nog bara vila.. Hoppas den ork som behövs vill infinna sig snart..

På lördag bär det av till fjällen!!! UNDERBART!

Så mycket man kan göra och borde och vill,
mitt i allt så ska man räcka till

Partyparty

Trevlig helg. Mycket trevlig helg till och med! Fest 2 dagar i rad, oja! Mahaha. ^^  Helgen har gått lite för fort bara.. Vill inte till skolan imorn.. Seg! :/
Men! Vi fick våra studentmössor i fredags! Helt sjukt, men snart händer det! WIIIEE :) Gladtjej.

RSS 2.0