Över gränsen.

Nä nu räcker det banne mig! Åh helvete med allt. Jag förstår inte hur man kan säga något sådant! Inte till sin dotter, inte om sin dotters mor. Jag blir så jävla trött och arg och ledsen och besviken och och jag vet inte.. Man gör inte så. Man kan inte säga något sådant. Så jävla omänsklig! Mitt emellan. Kläms emellan. Skitsnack. Jag pallar inte.. 


Ser du inte alla dessa trasiga hem?
När mor och far är skilda kommer barnen i kläm.
Och andra som lever i övergrepp och hot.
Det är Sverige just idag.


Besök.

En trevlig dag blev det.

Jocke var här några timmar, det var trevligt att ses igen! :)

Nu på kvällen har jag börjat skriva CV. Blev sjukt taggad på att söka sommarjobb på Öland! Det hade ändå varit najs! Enda nackdelen hade ju varit att man inte hade fått träffa vännerna på hela sommaren.. Det vet jag inte om jag hade klarat av.. Men söka kan man ju alltid göra :) Insåg också att sista sökdag för Liseberg var den 25 Januari.. fail.. 5 dagar för sent.. jaja. Får söka massa annat istället.

Nu är det dags att sova. Godnatt


Oliv och tomatbaguetter

Bild från alltommat.se

Dessa godingar gjorde jag idag, de blev väldigt väldigt mumsiga kan jag säga!
Receptet hittar ni här!

Det lustiga livet

Att åka in till stan till 24 för att fika är helt normalt va? Särskilt om den man fikar med råkar vara ens f.d pojkvän. Right?.. Haha livet är bra lustigt ibland. Jag tror att jag lever i någon form ironisk tv-serie. Men men, det var trevligt. Vänner verkar ju ändå funka. Skönt!

Idag har det blivit brödbak och kladdkaksmuffins. Syssling Joakim kommer på middag och strax bär det av till bussen för att möta honom. KUL! Aslänge sen sen sist ju.. :/

Kärlek på vädret! Underbara sol <3


Svart.

Och där brast det.
Jag älskar mitt liv. Inte.
När hem inte är hemma. Hemma var ligger det nånstans, kan nån ge svar Ingenstans att ta vägen.
När alla andra är borta. Vad gör man då.
Sällskapssjuk. Ja. Mycket. För mycket. Inte så att jag gillar det.
Ångest.
Tårar.
Vet inte vad jag ska ta vägen eller vad jag ska göra.
Lilla fåniga flicka. Du måste kunna klara sig själv.
Hm. Går tydligen inte så bra.
Jag pallar inte.
Och det finns inget att göra.
Bra.
Det blir nog en fin kväll.
Fuck my life


Do you ever want to run away?
Do you lock yourself in your room?
With the radio on turned up so loud
That no one hears you screaming


To be hurt, to feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
You feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life


Alone.

Lördagkväll och alla är upptagna förutom jag. Fail. Hade livet varit annorlunda hade det inte gjort allt för mycket. Men nu är inte livet så som det borde vara. Ytterliggare en kväll hemma å jag kommer spricka. Alltså denna kvällen. Klockan är sju. Det känns redan lite jobbigt. Vad kommer det då inte kännas om några timmar? Man ska inte tänka så säger dem. Lätt för dem att säga. Jag vet hur jag fungerar. Vet hur det blir. Idag fick man vara mamman i huset. Igen. Den enda i familjen som har gjort något på hela dagen. Plugg, dansa, handling. Jag vill ha stark saft. Riktigt stark saft. Få glömma för en stund. Slippa tankar. Kent och Joakim Berg får väl bli mitt sällskap ikväll. Fint.

Jag saknar dig och dig och dig och dig och dig. Vart försvinner tiden? Så nära och så långt borta.

Estudiando

Estoy estudiando por que tengo una prueba en Mártes. Después de voy a bailar en Friskis & Svettis cerca de dos horas. ¡Será superdivertido!

Ja, allså, Jag pluggar spanska för jag har prov på tisdag. Efter det ska jag dansa på F&S om ca två timmar. Det ska bli jättekul!

Nu får jag väl ta å fortsätta med pluggandet.. ;)


Glass med chokladsås

Vaniljglass med hemmagjord chokladsås å hallon är inte så dumt.. ^^
Mm..

Rör på kroppen

Runaway to a place where nobody knows, runaway got to let this feeling go..


Seg å mör i kroppen efter ett välförtjänt träningspass, nu är jag på gång igen!
Känns bra! Imorn blir det nog ett danspass :)
Träna är bra. Mycket bra till och med. Det är nog den bästa medicinen mot det mesta. Man blir piggare och gladare, lite det man behöver va?..

Ikväll hoppas jag på att få träffa Saga, tänker inte spendera kvällen hemma i alla fall!! Det pallar jag inte.

Nu ger jag upp

Jag är trött på ord
Orkar inte mera
Sår från längesen går lätt upp igen
Varje kort är lagt
Vi har inga flera
Ljuset det brann ut
Spelet det tog slut



Jag orkar inte. Varför kan inte något lösa sig nån gång? Är det för mycker begärt? Så många tankar. Dunkande huvud. Jag tror tankarna har kapplöpning i hjärnan. Alternativt har de rockkonsert med grymt hög ljudvolym.. F*ck. Jag höll på å skriva nått men jag låter nog bli. Vill inte ha några misstolkningar här.. Men åh vad den tanken var sann..  inte okej.




Gamla bilder å musik, spännande!

I helgen var jag hos pappa och la över all min musik å mina bilder från hans dator till min hårddisk. La precis över det på min dator nu. Spännande saker hittat man! Bilder från 2006 och massa fin musik man glömt bort!
Nils Lofgren - You




 Saknar mina gamla skor..

Stickeri å tankar en onsdagkväll

Sitter å stickar på min Pippitröja och lyssnar på Micheal Johnson, mys (:
Han går aldrig förbi dig - så fin!..

Kom på mig själv med att sakna mina vänner.. har inte träffat nån sen i lördags typ.. :/ vart försvinner tiden och vart finns orken att vilja hitta på något?.. hm..

Imorgon är det torsdag. Börjar 8.30- Slutar 11, värt! ^^ Nästan så man ser fram emot att gå till skolan, ehh sa jag det dära?.. a fast ne.. men det gör det ju lite lättare att gå dit i alla fall. 

Så mycket ilska som inte kommer ut. Du är ju dum i huvudet på riktigt ibland. Kan inte se andra människors behov eller känslor. Nä men skit i det då. Det är så svårt. All denna dubbelsidighet.. GAH. Låt mig gå i bitar.. Så många tankar som etsar sig fast. Jag vill bara sova. Men det går inte. Snart tar jag hostmedicinen i alla fall typ.. inte okej! Men trött är jag..
Tog beslutet att inte fortsätta i musikalgruppen.. känns som rätt beslut, det är sådan fruktansvärd resväg.. men det är tråkigt, det är en så go grupp.. Men men, man ska väl prioritera sig själv, har jag hört..

Låt mig ha ont
Låt mig skrika färdigt
tills bröstkorgen blir tom...
Låt mig spricka sönder
Det har jag verkligen förtjänat


När jag kör till mitt jobb, det är enåhalvmil..

Ytterliggare en natt med dålig sömn.. Varför?..

Körlektionen idag gick bra! :)
Och jag klarade fas A på körskolans teoriprov med!! 67/70 rätt, kan inte vara något annat än nöjd :)


Mör i kroppen men nöjd i sinnet

Har äntligen varit iväg å tränat igen!!! WEIII!!
Efter många långa veckors väntan så var det äntligen dax! Medelpass blev det och lite bas innan det eftersom jag kom till Friskis långt innan passet började, varför inte göra lite extra när man redan är igång liksom? :)

Nu känner jag mig mör i kroppen och nöjd i sinnet. Flöjt har jag också spelat, duktiga mig!

Lite glädje tillbaka. Skönt att livet kan erbjuda det ibland också, det är väl bara att njuta av det när man kan förmodar jag. Om jag måste vara lite negativ så har jag sovit jättedåligt de tre sista nätterna, det är inte skoj.. Det gör det så mycket jobbigare att gå upp på morgonen.. Får hoppas att jag får sova bra i natt! Och imorn behöver jag ju inte gå upp riktigt lika tidigt så får ju några timmar extra där :)

Jag känner mig glad. Det är en konstig känsla.. haha..

Har projektarbetat!!! OMG.

Har projektarbetat! OMG OMG OMG! Hör och häpna liksom! Det har inte hänt på.. eh.. alldeles för länge..
Men nu har det hänt!! Jag känner mig riktigt stolt faktiskt! Har skrivit lite på en låt som jag tror kan bli ganska bra om man bara fortsätter bearbeta den.

Hm.. Denna dagen blev inte så dum ändå. Trots att det blev en feting håltimma på 3 timmar i skolan..

Känns som en mycket bra start på denna veckan! Hoppas det håller i sig! (Hoppas kan man ju alltid, right? ^^)

Snart är det nog dax att krypa till kojs som det så fint heter, lite harry potter läsning också kanske? Det tycker jag allt att jag är värd efter denna dagen! ^^

Godnatt <3

Sång och trall

The wind beneath my wings - Bette Midler
Vacker låt jag fick i sångläxa. Fick även The Boxer - Simon & Garfunkel Jag tänker då inte klaga :)

Har haft sånglektion på första gången på länge, kul!!
Nu kör vi gärnet inför antagningsprov! Oj vad jag kommer behöva öva mkt.. på sång, på flöjt, på teori och gehör. Det kommer förmodligen bli tufft men kommer jag in dit jag vill så kommer det att vara värt det! Måste försöka få in en vana att öva varje dag. Det har ju inte gått så bra innan men nu har man ju ett mål så då borde det vara lättare tänker jag! Jag tänker i alla fall försöka mitt allra bästa!! ÅH!! Jag vill så sjuktgärna in på Södra Vätterbygdens.. men det är sjuktsvårt att komma in.. Hmm.. Bara öva öva öva å hoppas hoppas hoppas. Och be lite också kanske ;)  

I höst kanske jag kan vara där.. Kämpa de sista månaderna nu!! Go go go!

Seghet

Jag vill göra nått fast jag vet inte vad och jag orkar inte göra någonting..

Extrem trötthet och seghet idag. Förutom en timmes promenad så har jag legat i sängen och läst heeeela dagen. Det är väl trevligt det fast jag känner att det finns så mycket annat jag borde.. och vill göra.. Men energin finns liksom inte. Kanske ska denna söndagen få vara en vilodag trots allt..

Jag vill umgås med folk samtidigt som jag inte känner att jag orkar det.. Vill inte vara ensam samtidigt som jag inte vill vara med folk.. Det är en ekvation som inte går så bra ihop kan man säga.. hum..

Micheal Johnson, Jonas Johnsson och Melissa Horn får vara mitt sällskap med deras fina musik.
Mm.. Fint.

Söndagförmiddag

Ligger å lyssnar på Melissa Horn, lycka <3

Gick upp 10.45.. Ojojoj, men så får det vara ibland, kan ju skylla på sjukdom?.. Hostan å halsontet vill ju inte riktigt ge sig.. seriöst, två veckor nu.. Funderar dock ändå på att gå å träna ikväll.. vill gå på Ki Boxpasset på Friskis.. Behöver få ut mina aggressioner typ. Och vad är bättre att göra det än att boxas å slåss mot pappa?  
haha.. toppen faktiskt! xD Men ja.. man ska ju inte träna med halsont.. fast det är så lite.. hmm.. träningsabstinens? Ja!..

Annars så borde jag göra kultur & idéhistorian om den ska bli gjord alls.. vet inte om jag orkar.. kanske ska jag bara nöja mig med ett G i betyg för en gångs skull.. Trökigaste ämnet iaf.. och orkar inte riktigt lägga energi på det.. hmm.. alltid dessa krav.. Vi får väl se.. har veckan på mig.



GAHH.

Som ett slag i magen. Från glad till ledsen arg, nej jag vet inte ens känslan. Blir så j*vla förbannad bara! ÅHH!! Ska det aldrig få vara bra mer än 12 timmar i sträck eller vad är det här för skit?!
Jag har länge undrat vad gud håller på med och det gör jag då banne mig fortfarande!.. GAH. Varför?..
Varför varför varför varför varför varför..


Låt mig gå i bitar..

Jag är redan i bitar..

Och höstterminen är slut!

Praktiskt taget i alla fall. Har precis skickat in alla arbeten som ska vara inne imorn = Jag är klar = det är praktiskt taget helg = terminen är typ slut. x)

Är jag glad? JA! Det är jag! Trodde aldrig jag skulle orka med allt, men det gjorde jag! Det kanske fanns en mening med att vara sjuk den här veckan ändå.. jag har ju fått riktigt mycket gjort.

ÅHH vad glad jag är!!! WIIIIEE!!

Nu ska jag bara bli helt frisk också och sen kan man ju nästan säga att allt är frid å fröjd! xD




 Glad  tjej. ^^


Ännu en dag här hemma

Vaknar å inser att halsontet är tillbaka.. Vad är det här, ska jag aldrig få bli frisk?..
Jaja.. jag tänkte i alla fall att det nog var bra att stanna hemma idag med. Så efter frukosten vid 7 satte jag mig och tänkte vara duktig å plugga, men insåg hur trött jag var så gick å la mig å sov till 10.. Haha.. Men nu ska jag nog ta och sätta igång, det ska ju vara inne imorn.. Men det blir nog klart om inte allt för många timmar, om jag bara jobbar effektivt. Inte facebook å sånt tjafs.. xD

Ute är det minusgrader å blå himmel, promenad blir det nog sen :)

Plugg, promenad å husvisning

Var ligger landet där man böjer bananerna.. - Världens bästa låt! ^^

Dagen har varit hyfsat innehållslös.. eller nä, jag har ju gjort ganska mycket förresten.. Jag har skrivit klart arrkoreflektionen och nästan hela T&L.. pallar inte med det mer.. snart tror jag att jag skickar in det oavsett vad jag tycker om det, bara för att få det gjort liksom.. xD

Förutom plugg så blev det en långpromenad med mor och husvisning med pappa å lollo, ja de funderar på att köpa ett hus.. Jag har inte bestämt mig för vad jag tycker om det.. men jag har väl inget att säga till om där ändå I guess.. x) Men Öjersjö är ju alltid välkommet.. ^^

Har även bakat kladdkaksmuffins m. vitchoklad som jag ska ge min kära vän som fyller år imorn, hoppas hon tycker om dem, det gjorde jag i alla fall.. ^^ Kakmonster? Ja!

Godnatt.


 Från kakkalaset på min födelsedag ^^

Fortfarande sjuk..

Trodde jag höll på å bli frisk men vaknade å kunde inte öppna ena ögat.. Fail! Ska aldrig få bli frisk? Brukar ju aldrig vara sjuk så länge.. GAH!
Fick ställa in körlektionen, det är nog bäst så, så att jag inte får hostanfall å bilen svänger all världens väg.. xD Annars då får det väl bli fortsatt plugg idag.. Måste skriva klart Team & Ledarskapsreflektionen och arrkoreflektionen idag. Och när de är klara så har jag believe it or not, lyckats göra klart alla arbeten som ska va inne på fredag, grymt eller vad? Var fick jag den orken å koncentrationen ifrån?...

Kaspar i Nudådalen

Kaspar i Nudådalen och en kopp te <3 
Lite får man njuta av att vara hemma med va? Man måste ju kurera sig ;)

Snart blir det lunch! Hungrig är jag allt!




Sjuker..

Och så var man sjuk..
Eller jag har ju tekniskt sätt varit sjuk i en vecka fast då har det bara varit ont i halsen.. Nu är det förkylning å hosta å halsont å trötthet.. Gött så här sista veckan på terminen.. Å ena sidan kan jag ju se det positiva med att kunna vara hemma hela dagen idag och kunna skriva på arbetena så att de bli klara. Å andra sidan så får man ju inte vila då, vilket är det man egentligen behöver när man är sjuk.. Men men, man kan väl inte få allt misstänker jag.  

Jag ska nog plugga så mycket som möjligt på förmiddagen och sen i eftermiddag kanske det blir film å te å lite mys, kan man väl vara förtjänt av om man börjar plugga kl 8 på morgonen, eller? ^^

Söndagsångest

Hemkommen efter en supermysig helg hemma hos Lisa och en trevlig gudstjänst i kyrkan :)

Hallonsmoothie till middag, mums!

Men nu är det lite söndagsångest såhär på söndagskvällen. Imorn är det skola som gäller igen och åter till alla arbeten som ska vara klara i veckan.. Men men, det får väl lösa sig.

Nu vill jag bli frisk! Jag vill kunna träna och ha ork!! Har fortfarande lite halsont och har fått hosta nu med..

Saknar mina vänner.. alla är så långt borta jämt.. Kom hem! ^^

Mysmys

Mysig dag!
Chokladbollar, Skruven är lös, stickning, god mat och trevligheter, jag har verkligen blivit bortskämd den här helgen! Lyx! Att jag dessutom fick gjort en hel del plugg är ju bara grymt bra! :)
Men snart får man nog ta och lägga sig, blev ju lite sent igår.. Det är ju bra att sova ut med. Så att man blir frisk nångång.. Om en vecka är terminen slut och alla miljarders arbeten inlämnade, skönt!


Godmorgon godmorgon!

Ligger fortfarande i sängen. Nä nu ljög jag, soffan!
Utanför har plogbilarna arbetat hela morgonen. Det snöade sjukt mycket i natt! Nästan så man ska dra upp persiennerna och kika.. Fast det är bra varmare under täcket.. ^^

Klockan är snart elva.. Kanske dags för frukost om ett tag, när Lisa vaknat.. ^^

Ha en bra dag i snöyran, åk mycket pulka!

Myspyskväll

Sitter å myser i Lisas soffa efter en härlig kvällspromenad i det snöiga vädret, ibland är livet allt bra va! Ett snabbt besök på Refugen blev det också.
Annars så har kvällen innehållt brödbak, supergod soppmiddag, mumsig efterrätt och filmtittandes. RENT blev det, så sjukt bra! Kan se den om och om och om igen!
Men nu är det väl dax att vara lite social igen, nattinatti<3


Nisse vill ha neger kyssar: http://www.youtube.com/watch?v=AuKnu6D1RFk

Fredag!

Första veckan av klarad! Jag känner mig grymt duktig! Bara nästa dödsvecka kvar och sen ny termin!

Sovmorgon är aldrig fel! Och inte tog jag tillfället i akt att sova bort hela, nej jag gick upp runt 8, åt frukost och duschade i godan ro för att sedan sätta mig å plugga! Jag har dessutom kommit fram till att enda gången på dygnet som jag kan plugga på är förmiddagar. I onsdags gick det jättebra att plugga, fram till lunch, nu idag så har jag skrivit första felen på idrottsarbetet helt utan problem. Jag ska nog ta med mig denna kunskap och se till att plugga på förmiddagar framöver, det går ju jättefort om man bara har orken!

En annan lite roligare fakta är att jag såg att jag fortfarande hade lite färg kvar i håret sen husmålningen i somras, så det kan bli x)

Snart är det helg! Kämpa på!


Hjulen på bussen snurrar runt runt runt..

Körlektionen gick ganska bra, teorin var inte allt för tråkig. Trevligt sällskap däremellan (Y)

Nu är det nog strax sängen som gäller, lite Harry Potter läsning är ju aldrig fel ^^
Har sovmorgon imorn men tänker ta tillfället i akt och försöka plugga, den ni!

Hoppas på att halsontet försvinner tills imorn eftersom jag ska till Lisa.. hoppas kan man ju alltid..

Insåg att jag inte träffat Josse på snart en vecka.. vad hände där liksom? Har knappt gått en dag som vi inte setts på flera veckor och sen helt plötsligt inte alls, ofta båda sitter hemma å pluggar?.. VAD HÄNDE DÄR? x) Får allt ta tag i det nästa vecka! ^^

Trötter

Trötter. Åkte hem tidigare från skolan. Sov dåligt i natt plus ont i halsen.. :/ Kom hem 13 sov till 14..
Ikväll väntar 4 timmar på körskolan.. kul.. tja det finns iofs värre saker att göra.. men 4 timmar är ganska mkt. Först körlektion och sedan teorilektion och sen lite eget teoriplugg emellan.

Fick klart melodin och texten till min topline under tiden jag var i skolan idag iallafall, det hade jag inte trott! Så nu är det bara att spela in den på lektionen imorn och sen är jag klar! Fy vad bra!

.

Jag. Orkar. Inte.

Berg och dalbana

Tydligen kan man inte få en enda dag som blir bra rakt igenom.. Ska det vara så lite begärt? Jag trodde dagen var bra tills jag insåg att jag började lipa för ingenting.. då kan man nog inte påstå att det är bra längre va?.. suck Upp å ner, ner å upp.. Jämt.. Orkar inte. Vill inte vara sällskapssjuk, måste klara av att inte vara med folk hela tiden.. men det går ju tydligen inte.. En sten i mitt bröst. River och sliter.

Orkade plugga en stund i förmiddags iallafall men sen tog det stopp. Men lite spel på flöjten blev det allt också :)
3 gånger på 4 dagar, känner mig ganska duktig. Får se hur länge det håller i sig bara.. Får väl försöka se det posetiva i att jag i alla fall pluggade, det var ju ett tag sen.. Och att jag överhuvudtaget har spelat flöjt. Men det borde vara så självklart. Så mycket man kan göra och borde och vill. Mitt i alla så ska man räcka till..


När jag blir grå, när jag faller orkar du för två?

Estoy estudiando

Känner mig ganska duktig! Har nästan skrivit två sidor på Team&ledarskapsreflektionen! Utan en enda tår! Det ni! xD
Pratade även med min lärare igår angående kultur&idéhistorian, behöver eventuellt inte göra arbetet alls, alternativt så får jag mer tid på mig. Skönt att saker börjar lösa sig för en gångs skull! Kanske är det någon som lyssnar på mina böner ändå..
Så nu är det "bara" att skriva färdigt t&lreflektionen, börja skriva och skriva klart idrotten, skriva arrkoreflektion och göra klart toplinen. Allt till nästa vecka. Men det ska nog gå! Och i värsta fall kommer det in för sent och då får det vara så!..
Nä nu får jag väl fortsätta med pluggandet! Lite flöjtspel får det allt bli med! Och sång..!

Dunkla rum

Jag kan inte hjälpa dig upp
Kan inte lysa upp den väg du springer
Jag kan inte vagga dig varm och lugn
Vi är vallfår i vargarnas tid
Det är gamarnas klockor som ringer
Inget ljus där vi irrar och springer
Runt i våra dunkla rum


Vi hjälper varandra, tur att vi inte mår skit samtidigt.. Om hon förstod hur mycket hon betyder, hur bra hon är. Att det faktiskt finns människor som älskar henne. Lilla Mini min vän, jag gör vad som helst för dig<3 

 

Plugg - hur gör man det nu igen?..

Hela sängen är täckt av häften å papper från kursens gång men inte hjälper det, kommer inte på något vettigt att skriva alls faktiskt.. finns det något som jag ogillar så är det reflektioner, det är så flummigt! Kommer verkligen ingenstans alls..
Det var dock trevligt att man hade fått 5 trevliga kommentarer bara sådär utan vidare från folk man inte känner. Måste funnits uppe på 'nya inlägg' eller nått..

Besök till farbror doktorn blev det med, min hud har ju varit dum hela hösten så tänkte det var bäst att kolla upp om man kan göra nått åt saken. Tydligen så ska min vanliga allergimedicin hjälpa så ska käka den i några månader.. problemet är bara att den gör en så fruktansvärt trött och jag är redan trött som det är.. det kommer inte bli en bra kombination tror jag.. illa.. men men vad gör man? Står inte ut med att det kliar hela tiden..

Tillbaka till vardagen..

Hemma efter första dagen i skolan efter lovet. Jag överlevde faktiskt, tro det eller ej! Kan dock inte påstå att 2½ timmes historialektion är en okej uppstart men.. 
Det som slår en när man är tillbaka i skolan igen är hur sjukt mycket vi har att göra de här två veckorna..
3 stora skrivftliga arbeten, en reflektion, backline-topline grejen i arrkon ska vara klar.. Och inget arbete är typ påbörjat. Yey!.. 
Så nu borde jag alltså inte sitta och skriva här utan börja med Teamarbete&ledarskaps arbetet eftersom utkastet ska vara klart imorn och än så länge har jag ett vitt papper att ta med mig till lektionen. Jag som god ledare och Jag i ett vinnande team Vem bryr sig??!.. jähjäh, nu kör vi!  

En famn för mig

Skola imorn. Ångest. Finner inga ord. Vet inte hur jag mår, ibland önskar jag att folk kunde sluta fråga.. Fast de vill ju väl. Jag älskar mina vänner, det vet jag. Ni är bäst! Fantastiska och fina! Kärlek<3




Här finns så mycket vackert som jag inte kan se
Jag drar mig sakta undan och solen följer med
Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är
Det regnade idag och det finns en mening med det

Har du en famn för mig
Har du en famn för mig
Var du än befinner dig
Har du en famn för mig


Fix å don

När man inte varit hemma på nästan hela lovet och rummet ser ut som ett bombnedslag. Men snart ser det ganska städat ut iallafall!
Det märks att man är estet förresten! Hur mycket noter som helst överallt.. Haha. xD

Förutom detta så har jag även använt min portabla hårddisk som jag fick i julklapp, för första gången och dagen till ära har jag då säkerhetskopierat min dator. Visst är jag duktig ändå? ^^




Som ett svidande, kliande skavsår är den tomhet som kvarstår.

Som om ingenting..

Födelsedagskalas för Tollerpojkarna. Trevligt trevligt ^^

Ett sms, många sms.. Vad vill du egentligen? Hur ska du ha det egentligen? Ena dagen vän, andra raderad från näthinnan, inte okej. Förvirring.
Snart börjar skolan.. skit. vill inte. så mkt som borde ha gjorts.. behöver ha nått att se fram emot.. Ska försöka ta mig till london snart. Hälsa på. Komma bort.
Allt är så jobbigt.. Orkar inte. Mina meningar är lika virriga som mina tankar. Ursäkta.

Picknick

Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile still stays on..

Mhm. Trevlig dag. Picknic å pulsande i snö. Mys! Nu blir det utgång.

Vet inte vad jag känner.. Vad jag vill..
Jag är arg. Eller sviken? Eller båda? Allt.. 2 veckor tog det för honom att gå vidare.. Jäh.. Så lätt var det att glömma mig. Utplånad från näthinnan. Som luft. Kul..
Pojkar, pojkar, alltid dessa pojkar..



Krama mig.


.

Somnade på madrassen halv 5, trötthet jäh.. Konstant.

Måndag

Tjejen som aldrig sover hemma. Så kan det gå. Men man får passa på att umgås med folk innan lovet är slut. Då börjar skolan igen.. Kinda freaking me out.. Så mycket som borde göras, så lite som blir gjort. Projektarbete.. eh.. ja just det. Undrar när jag gjorde det senast.. hrm.. Skit.. Massa inlämningar.. Orkar inte.. 

Snart körlektion, wish me luck, måste ta tag i det ordentligt, börja plugga teori och sånt. Frågan är vart man ska hitta den orken? Kanske att när det är klart så är det klart.. Försöka duger..  

Mina vänner är de bästaste!
Tack<3

Hemma.

Och så var man hemma. Tillbaka till verkligheten, eller bort från verkligheten, beror på hur man väljer att se.

Det har varit bra. Något annat kan jag faktiskt inte säga. Humöret och orken har inte varit på topp. Det tog lång låång tid att landa. Men jag kan inte säga att det finns ett bättre sätt att fira nyår på än bland 170 ungdomar som älskar Jesus. Den gemenskapen och den öppenheten är svår att nå. 
Det känns jobbigt att vara hemma igen, så mkt som behöver göras.. Så mycket som inte kommer bli gjort.. Men så får det vara. Man kan inte göra mer än man orkar och orkar man inte mkt så får man göra mindre. 

Kvällen har spenderats med spel med Pappa å Lollo, Galenpanna blev det. Det är verkligen ett roligt spel! Rekommenderas varmt! Lollo fick ändå det klockrenaste: Djävulen i Helvetet. Vad är sannolikheten att man med så många olika kort lyckas få just den kortkombinationen? xD Haha! Kul var det i alla fall! 

Nu blir det nog att lägga sig med näsan i en bok en stund innan man somnar, lite Harry Potter har ju aldrig skadat xD

Godnatt<3

RSS 2.0