Morning

Godmorgon. Eller inte god för min del. Sov inget i natt.. Eller var vaken till minst 3 och vaknade innan väckarklockan ringde.. suck.. Jag stannar då hemma idag, ingen idé att försöka orka göra något vettigt i skolan med så få timmars sömn..

Sömnlöshet

Jag. Kan. Verkligen. Inte. Somna.
Har försökt i två timmar.. nu ger jag upp.. Huvudet som har dunkat så av ansträngning efter halkan och efter flera nätters dålig sömn och trots det går det bara inte.. För mycket att tänka på? För mycker som hänt under dagen? Jag önskar bara att jag fick sova.. Men helt plötsligt trots all trötthet så när jag la mig blev jag klarvaken.. Vad är det för fel på mig.. suck.. Tror att det kan ha stått något om det som biverkning av medicinen men det är SÅÅ onödigt.. Får hoppas att de första två veckorna är över fort så att medicinen faktiskt kan börja verka som den ska, mot just trötthet och orkeslöshet..

Så vad gör man en natt som denna när man inte kan sova då?.. Jag har redan läst ut en bok..

Varför varför varför.

Ett steg närmare körkortet!

Halkan avklarad idag! FY vad roligt det var! :D

Var ganska nervös innan men det var ju verkligen bara kul! Eller skräckblandad förtjusning kanske.. ^^
Fint väder är det ute med.. Synd att man missar att vara ute i det men men man kan inte få allt.

Just nu bultar huvudet extremt, hej överansträngd hjärna! Men nu är det middag och softa resten av kvällen som gäller, det är jag minsann värd!

Kajpromenad i strålande sol

Underbart väder!
3 timmars håltimma spenderades promenerandes och sittandes vid kajen, lovely! <3

Jag är trött som bara den, snart sånglektion och sen hem till Lisa en stund. Mys! Om jag inte somnar på bussen ner då.. xD

Blott en dag, ett ögonblick i sänder

Kanske är så, en dag i taget tills vi når målet. Inte tänka i för väg, tänka nu.

Dagens projekt har inneburit symaskin å lite tänk, har lagat Daniels skjorta, vi får väl se hur hans bedömning blir, jag tycker att det blev ganska bra om man tänker på hur den såg ut innan! :)


Det snöar.. inte okej! Jag vill ha VÅR!


Hallonscones å Winnerbäck

Hallonscones till frukost och Winnerbäck ljuder ut från högtalarna, det är najs det!

Har fixat lite med ansökningarna till folkhögskolorna nu på förmiddagen, ska bara hämta min studieplan i skolan imorn och sen kan jag skicka in dem! Skönt att få det gjort!

Igår blev det en trevlig kväll i Borås. Kladdkaka, musik, film å prat. Och risgrynsgröt å glögg, jul 9 månader för tidigt? xD

Igår var jag genomglad och sprallig hela dagen, det kändes skumt, så länge sedan sist.. men det känns bra. Kanske medicinen hjälper trots allt.. Det hade ju varit trevligt..


Bra början på ny vecka!

O ja! Bra början på denna veckan!
Bästa Friskispasset avslutat och när jag kommer hem ringer de från korttidsenheten å frågar om jag vill jobba där i sommar, så nu är det i stort sätt bestämt, ska bara träffa chefen å så. IIHHH!!! Glad tjej! :D :D

Lovely. Får se om det bli något plugg gjort idag.. måste skriva klart psykologin till imorn.. orkar inte.. vet inte om jag orkar ta mig till skolan heller.. borde så att jag kan bli klar med låten.. men jag vet verkligen inte om jag orkar idag.. man ska lyssna på sin kropp säger de, kanske dags att börja göra det?..


 
Jag längtar efter härliga sommarkvällar..

Going to Friskis

Ledig idag! Underbart!
Och vad bestämmer sig Lilla My sig för då? Jo, träna klockan 10 på världens bästa Friskispass! Det ska bli så najs! I eftermiddag måste jag dock till skolan en stund iaf.. känns sådär.. orkar inte.. men måste jobba med musikproduktionslåten.. suck..

Imorn är det kamratstödjarläger på Donsö och på onsdag ska jag sova i Särö, mycket sova borta den här veckan, det är kul :)

Nä nu får jag gå till bussen om jag ska hinna, ha en fin dag.

Paus

Idag vill jag bara trycka på paus-knappen. Få släppa allt för ett tag. Komma bort, bara en stund. Jag är så trött. Så trött. Så trött. Jag orkar inte. Jag vill ha energi till att hoppa å studsa, precis som mina söta miniscouter, men jag orkar inte ens röra på mig. Fastfrusen i samma värld på samma plats med samma problem. Orkar inte ens skriva. Får inte ihop några vettiga meningar..


Småsaker

Att få sluta 12.30 istället för 15.30 är lycka!!
Behövdes så idag! Småsaker kan vara så glädjefulla.

Trött är jag som vanligt. Tänker dock ge mig ut på en promenad hade jag tänkt. Det är ganska skänt väder ute faktiskt. Sedan så blir det sånglektion och så ska man väl öva lite flöjt också. Men vila behövs visst också. Fortfarande...

Tankar.

Tog mig i väg till gudstjänsten. Det var bra. Rätt. Gud kanske puffar lite på en då å då i alla fall. Rätt saker som sades, nu gäller det bara att ta åt sig dem. Att lite på honom. Det är svårt men det måste göras. Finns inget annat att lita på, ingen annan som kan trösta som han. Börja söka på nytt. Försöka hitta tillbaka.. Hjälp mig. Snack med en person jag inte trodde jag skulle prata så med, kanske har gud sina planer, sänder sina folk. Livet är ett mysterium och just nu är det mörkt, kanske kan det bli ljust igen. Det har hänt förrut. Bara våga släppa taget och lite på att bli fångad. Det är svårt. Men kanske, kanske. Det finns inget mer än hoppet. Det som får oss att orka lite till även när man tror man inte kan sjunka lägre. Hopp å ljus. Det vill jag ha. Trygghet. Jag vill känna vårsolen mot min kind. Snart, snart är den här. Kanske kan livet förändras med den. Kanske inte. Vem vet. Gud.
Imorn är det måndag, ny vecka. Snälla ge mig energi. Sol.

Sen en tid tillbaka har jag varit trött..

Jag börjar undra om mitt fortsatta liv ska innebära konstant trötthet å spänningshuvudvärk, eller vad det nu är.. Det trycker iaf.. Jag är NÅGOT trött på det efter en vecka nu..
Igår kändes det typ inte alls. Men imorse kände jag bara att nä, jag orkar inte vara uppe eller göra nått. Åt frukost halv 11 å sen la jag mig i sängen igen. Läste en stund, men orkade inte fortsätta..
Jag har ingen som helst ork alls idag känner jag.. Har vissa saker jag måste göra, men vette sjutton hur det ska gå till..

Jag vill bara blunda å sova, fast jag kan inte sova.
Men blunda å lyssna på vacker musik i alla fall.
Per skickade massa fin musik igår så har en del att lyssna igenom. Någon har bra musiksmak!

Musik är vackert. Jag börjar mer och mer tycka om att spela flöjt, försvinna i min egen bubbla av toner och noter. Där igen kan störa. Snart är antagningsproven till folkhögskolorna, åh jag hoppas så att jag kommer in nånstans! Så jag kan få ett helt år att bara ägna mig åt musiken. Underbart. Men först måste ansökningarna skrivas, borde skriva klart dem idag.. Får väl hoppas att energin infaller sig..Faller

Jag lyssnar inte längre, jag stänger fönstret
Inget värt nåt, som inte inger hopp
Jag rusar inte längre erat lopp
Jag står kvar, ser ingen plats för mig i mönstret
Jag gömmer mig
Jag värjer mig

Winnerbäck<3


Effektivitet

Så mycket man kan göra och borde och vill,
mitt i allt så ska man räcka till

Idag har jag städat, pluggat, tränat, spelat flöjt och piano och börjat skriva ansökningar till folkhögskolor.
Kvar att göra är: öva sång och skriva klart ansökningarna. Puh! Den som säger att man är ledig och har tid för att vila på helgen skulle jag allt gärna ta ett snack med..

Det kändes inte så kul att vakna imorse å veta att jag var tvungen att få så mycket gjort under dagen.. Varför har man aldrig tid att bara vara? Alltid är det nått som ska göras, ingen vila, ingen ro.. Jag behöver verkligen tid att bara få vara.. men nej tydligen inte denna helgen. Suck.. 
 
Men nu har jag ändå fått det mesta gjort så det känns bra! Friskispasset var underbart! Valentin är helt klart den bästa ledaren! Jag ska försöka få sången gjord idag med och sen kan jag känna mig nöjd med dagen även om inte ansäkningarna är klara. Får ta dem imorn!

Ikväll blir det nog pistvakt eller liknande hos Finis, för det har vi ju aldrig sett förut.. ^^

Some music

Lyssnar på Queen å drömmer om bättre dagar.
Jag skymtar lite blå himmel, frågan när om den tänker vara kvar eller gå å gömma sig igen..

Don't stop me know <3åååhh: huvudvärk!

Jag tror huvudvärken har blivit mitt nya jag, en del av mig. Idag är det fredag å har haft det sen i måndags.. Yey! FML.. Bangade sista lektionen, varför vara där när huvudet bara vill sova, vila.. Men det var okej för min lärare, jag tror trots allt inte att jag har missat en enda historialektion sen kursen startade efter sommaren, då är det väl ändå mer okej att gå hem liksom.

Regn å snö om vartannat är det också, jag vill ha vår!! Ljus, värme, sol. Så man kan känna att dagen i alla fall har varit lite bra.

Nu blir det nog sova å eventuellt nån film.. kanske.. vem vet.. inte du,vem vet inte jag..

Till det som är vackert

Såg precis färdigt på Till det som är vackert. Den var sjuktbra!
Fin. Lite otippad. Mycket musik. Och framför allt inspelad i Göteborg! ^^
Kände igen min kompis samma som spelar i Göteborgs symfoniorkester och min sångpedagog som var med i kören, världen är bra liten ibland tycker jag :P
Men ja, se den, helt klart!

Fin låt som var med Second Life Replay - The Soundtrack of Our Lives. För övrigt så var musik överhuvudtaget helt underbar, kan det vara för att det handlade om konserthuset och var massa klassiska låtar kanske? ^^
Me duele la cabeza..

Gäsp. Somnade till en stund. Nu är jag helt nyvaken..

Trots att jag varit ledig och fick sova länge så har jag varit svintrött hela dagen. 2 timmars körlektion på det gjorde det inte direkt bättre. Spänningshuvudvärk värre än på hela veckan. Suck.. Jag undrar allt vad det är för fel på mig..

Imorn är det i alla fall fredag, efterlängtat värre! Helg. Underbart!<3

Trött tröttare tröttast

Jag är så trött på att vara så extremt trött som jag har varit varje dag den här veckan! Det är inte roligt! Jag har sovit typ 9 timmar per natt men vaknar ändå helt dödstrött och med spänningshuvudvärk som sitter i hela dagen. Kul! Tack för den liksom, som att det inte finns nog med problem här i livet, jag har ju inte svårt att ta mig upp ur sängen i vanliga fall, nejnej..

Imorn är jag ledig i alla fall, skönt! Ska dock gå å träna kl 10. Och sedan ha dubbelkörlektion. Så duktig ska jag minsann vara! Ska försöka vila lite också, tydligen går det inte få för mycket av det förtillfället. När jag kom hem idag så var det första jag gjorde att lägga mig i sängen å halvsova en stund..

Ikväll bär det dock hem till Josse å hjälpa henne med plugget. Appropå det så borde jag själv sätta igång med deverse grejer nu.


Jag vill ha sommar..

Så som det är

Nu lyser ängarna av sommarns alla blommor.
Nu surrar bin, och fåglar sjunger överallt.
Nu stryker vinden genom trädens höga kronor
men i min trädgård är det visset, mörkt och kallt.
Här är det risigt och förvuxet, fult och snårigt
och lika hopplöst trist och grått som i mitt bröst.
Därute doftar det av sommarns alla dofter.
Där är det sommar, men här inne är det höst.

Tydligen har Håkan Hellström sina stunder, att jag sa det där går emot mina principer men vacker är låten. Trubbel.


Spänningshuvudvärk å extrem tröttet i två dagar i sträck är mindre okej.. Men sångkonserten gick iaf bra tycker jag :) Å ute å sprang var jag ju! Galet!.. Solen muntrade upp mig lite idag iaf, hoppas vädret fortsätter så.. :)

Med solen i ögonen

Att vaka och se en strålande sol och klarblå himmel gör livet lite enklare. Solen i ögonen på bussen till skolan. Projektarbete, låten börjar arta sig, jag känner mig faktiskt nöjd och det börjar låta bra också tycker jag.
Och jag har insett hur fruktansvärt KUL det är att sitta med ett musikprogram och leka fram melodier och låtar. Jag vill så ha ett hemma.. Synd att det är så dyrt bara.. hm..
Ikväll ska jag sjunga på musikcaféet i kulturum, bestämdes igår. Låten med. Har inte sjunigt den på tre år typ så nu blir det hem och öva. Men lika bra att övaatt sjunga inför folk när man får tillfälle :)
Promenad i solskenet vill jag med!

Dansa fastän hjärtat brister

Jag ska dansa fastän hjärtat brister
ska dansa fastän hjärtat brister
det går sönder i takt med basen i marken
det går sönder i takt med värkande huvud
vulkan inuti men polerade yta
det här golvet ikväll
jag ska va sist här
dansa fastän hjärtat brister
dansa fastän du inte är här


Det vackra i livet

Fest, släktkalas, utgång, dans, vänner, kärlek <3

Helgen har varit fin!
Jag har mått så bra och haft det så najs, om ändå varje dag kunde få vara så..

Födelsedagsfirande av Josse i fredags, trevligt trevligt! Kul att träffa Eric igen! Sjuktlänge sen sist..
Släktkalas hos henne igår och sedan utgång på kvällen. Dans i 3-4 timmar. Wonderful! La mig halv 5 imorse.. Men då sov jag bra sen! Fötterna värker idag men det var det verkligen värt! Fina härliga vänner att umgås med en hel helg, dag efter dag. Det är kärlek det. :)

Just nu lyssnas det på Billie the vision and the dancers, snart ska jag ta tag i sång och pianoläxorna. Flöjt spelade jag förut, får se om det blir lite mer sen :)


Kakdoft i köket

Livet är så elakt.. Allt elände drabbar jämt samma personer. Var är rättvisan i den här världen?!

En doft utav kakor i köket, kolakakor till min fina vän som behöver lite uppmuntran. Snart åker jag dit med dem också.

Jag har inget vettigt att skriva känner mig mest arg och sur på livet. Och jag tänker inte klaga mer idag.  


Onsdag!

Skönt att slippa ställa klockan och få vakna av sig själv!

Snart ska jag ge mig av till en anställningsinterjuv!! Hoppas hoppas hoppas!

Sedan blir det projektarbete i skolan, ska försöka spela in sången idag tror jag.

Jag har även en tanke om att gå å träna, antingen zumba 18.45 eller medel 16.30, beror på när jag är hemma å vad jag känner för.

Feeling down

When you´re down, depressed and lonely..

Och så har man helt plötsligt citerat en iron maiden låten. hm.. xD

Trötthet, orkeslös.
Gick hem, mår inge bra. - Har du ont nånstans?  -inget som man kan definera (i mina tankar: -ja, i själen).

Borde använda tiden till att plugga.. men får nog ta å unna mig lite vila först.
Kanske läsa lite i boken, PS. I love you är jättebra!


RSS 2.0