Vintertid

En timme extra.
Man hinner göra så mycket på en dag om man går upp tidigt..
Vaknade 8:15 pga vintertiden.
Tränade kl 10 (ganska hurtigt ändå, eller hur?)
Städat och dammsugit mitt rum. 
Promenerat med mamma
Snart blir det kyrkan.
Vad som händer sen får man se..

Körskola & Zumba

Idag har varit ett typiskt filmtittar väder. Själv så har jag kollat på Australia. Jag tycker att den var bra, lite lång bara.. typ 2 tim 40min.. tur att det blev lite pauser nästan..
Älskade låten som var under efter texterna "The drover's ballad" - Elton John, superfin!

Det var Zumba i skolan, skitkul men oj så svettigt! Men helt klart värt! Kompledigt på idrottslektionen imorn = som morgon till 12, inte mig emot att börja 12 och sluta 13.30!

Idag är en stor dag!
- Har äntligen skrivit in mig på körskola och bokat lektioner, nu ska det sättas igång ordentligt! Teorilektion imorn, det ska börjas med en gång ;)


Nu är de på båten till estland och här sitter jag ensam och övergiven.. nä då.. jag klarar mig bra. Men det känns lite tomt att ingen av de man brukar smsa konstant med eller umgås konstant med är hemma..
Saknaden blir större bara för att man vet att man inte kan ses.. Konstigt det där.. Jaja, hoppas de har det bra, snart är det lov. Det ser jag fram emot!

Tisdag

Kom precis hem från första gångens akupunktur.
Det var inte så farligt, visst det kändes lite grann men det gjorde ju inte ont på det sättet. Jag hoppas i vilket fall att detta kommer hjälpa mig att få bukt med mina nack och axelbesvär! Det är verkligen inte kul att inte kunna slappna av..

Imorn är det onsdag. Måste vara i skolan hela dagen.. Zumba står dock på schemat, det ska bli kul! Och musikalen på kvällen är najs :)

Pojken och Mini åker till Estland imorn.. lämna mig ni bara.. xD
Känner ju dock ingen jättestor längtan att åka dit, plus att skolan faktiskt får gå före denna veckan.. Snart är det lov, bara några få dagar kvar! Peppa peppa!


Dos mezes

2 månader med hjärtat idag.
Tiden går så fruktanvärt fort.. redan två månader.. och ändå känns det som det nästan vore ännu längre sen.. Konstigt vad man kan vänja sig vid saker fort..
Jag är glad och tacksam att det blev vi, inget jag trodde från första början. Han är min trygghet, får mig lugn. Underbar. Kärlek<3

Vörtbrödsbak!

24 Oktober idag. 2 månader till julafton.
 
Och vad passar då inte bra om inte lite vörtbrödsbak tänker jag? Har länge tänkt att jag till julen vill baka eget vörtbröd, hemmabakat är ju ändå SÅ mycket godare, eller hur?
Men för att veta att brödet är gott så måste man ju testa receptet först och eftersom det ändå har varit en regnig och grå så tyckte jag att dagen passade, att det var den 24 idag var ju bara lite flummigt ;)

Brödet blev i vilket fall jättebra! Supergott och perfekt konsistens! Jag ska då ALDRIG köpa vörtbröd nån mer gång! Jag använde mig av receptet från Vår Kokbok och det tänker jag fortsätta med kan jag säga! Rekommenderas varmt!

Fick tyvärr ingen bild på det, det får bli nästa gång ;)


Lördag

Jag önskar att jag kunde göra nått för dig,
det enda jag kan göra är att finnas till,
lyssna, krama, hålla din hand
och det kommer jag att fortsätta att göra!


Taggar Galenskaparna i eftermiddag! Ska se deras nya revy, Hagmans konditori. Tror det kommer bli toppen!


Flöjtspel

Flöjtspel, för första gången på över en vecka.. VAD är grejen med mig?! Hur svårt kan det va att ta flöjten och öva några minuter om dagen? Och hur svårt ska det vara att öva mer än en gång i veckan?! Jag börjar lessna på mig själv faktiskt.. Jag tycker ju om att spela, vill ju fortsätta.. Och bli bättre.. Men i denna takten kommer ju ingenting hända..
Nä nu ska det banne mig bli nya tag!
(Känns som att jag säger det varje vecka.. men jag får väl fortsätta tills jag verkligen gör det..)

Ytterliggare en natt hos vännen min,
vakande i sömnen.

Ständigt analyserande..

Reflektion hit, loggböcker dit.
Jag tror seriöst att jag snart bli tokig av allt analyserande! Det är ju i stort sätt i VARENDA ämne..
Inte okej.. Hatar reflektioner.. Suck

Massage efter skolan = Najs!
Muskelknutar längs hela ryggraden och hela nacken = mindre najs..
Ska börja få akupunktur från och med nästa vecka.. hoppas det kommer hjälpa!

Imorn är det fredag! Tagga helg! Massa plugg tills dess dock.. Men men, tänk positivt!

Ombytta roller

Vi är olycksfåglar med skadade vingar,
men vi finns för varandra.


Jag finns till för dig som du har funnits för mig.
Min tur att trösta,
min tur att sitta bredvid,
hålla handen och låta någons tårar sakta falla ner för kinden.
Vaka över dig när du sover,
som du så många gånger gjort för mig.

Nu är det min tur att få vara stora syster Finis<3


Långpromenad

Långpromenad men vän och pojkvän, najs najs! Välbehövligt efter allt kakätande denna helg.. från och med imorn måste det bli skärpning, så här kan jag inte fortsätta.. Segt att vara sjuk och inte kunna träna heller.. varför ska det alltid bli så när man väl kommit igång? - min fråga.

Av någon anledning kan jag inte tanka på mitt kontankort själv via internet banken heller.. blir man trött eller trött? Sen när ska saker faktiskt bara funka?! Ska det vara så svårt? Eller ska man alltid få ringa till kundtjänst och klaga på att det ena eller andra inte fungerar? Suck..

Ja, jag är lite bitter.. jag känner det med.. jag är trött men vill inte sova.. imorn är det prov.. skit också.. men det får väl skita sig riktigt ordentligt för första gången då.. orkar faktiskt inte ödsla energi på det.. det finna viktigare saker att lägga sin energi på för tillfället.

Gonatt,
dröm sött

Musikalövning och övningskörning

Övernattning hos familjen Hj. God mat, äppelpaj och Pistvakt, det är grejer det!

Idag var det musikalövning mellan 10-16 i Släps kyrka, kul kul! Nu börjar texterna på låtarna sätta sig också, melodierna har fastnat för länge sen, lite för mycket i vissa lägen.. xD

Övningskörning hem, det gick bra tycker jag, framför allt om man tänker på att jag inte har kört sen i början av sommaren typ.. men nu ska det bli andra bullar! Ska anmäla mig till trafikskolan nu i veckan och verkligen ta tag i det! Körkortet SKA tas innan sommaren punkt

Snart blir det ut och ta en promenad!

Historiaprovet imorn glömmer vi bort.. höhö..


Harry Potter

Har precis tittat klart på Harry Potter och den flammande bägaren, det var ett bra tag sen som man såg på Harry Potter, men nu kände jag att det var dax ;) Helt klart en grymt bra film!
Fast som den bokmal jag är så måste jag ju bara påpeka att böckerna är sååå mycket bättre!

Nu lyssnar jag på Niclas Wahlgren och väntar på att maten ska bli klar.. men det är ju pappa vi pratar om så det lär ju ta sitt lilla tag.. suck..


En dag i sängen

Sjuker.. Ont i halsen, sov dåligt, valde att stanna hemma.

Sängen med en bok och en kopp te är inte helt fel. Borde väl äta frukost snart kanske.. snart.. om en stund.
Får försöka få lite plugg gjort också..

Söta sms på morgonen som gör en helt varm inombords och som faktiskt gör det värt att gå upp. Om ni bara visste vilken skillnad det gör. Om han visste. Tryggheten min. Kärlek.

Duktig

Idag har jag varit riktigt duktig! Har ringt massa samtal ock bokat in tider av olika slag. Sådana saker som man jämt tänker att man ska göra men som aldrig bli av ni vet.

Lunch och lägerplanering med David blev det också, trevligt trevlig, tror lägret kommer bli toppen faktiskt!

Nu bär det av till Särö för musikall övning. Erika har fullt upp som alltid ;)

Hemma efter en lång dag

Skola
Flöjtensemble
Chill hos Josse
Åkte hemifrån kvart i 8 kom hem 23. Bra där!
Behöver inte åka till skolan imorn, underbart! Att inte ställa väckarklockan är ju faktiskt blande det skönaste som finns! Det behöver jag. Känner mig inte trött nu.. borde sova.. Likadant igår kväll.. skumt skumt..
Axlarna och nacken fortsätter vara värre än nånsin, imorgono MÅSTE jag ringa en massör! Det finns inget annat alternativ faktiskt. Jag kan seriöst inte slappna av.. Inte bra inte bra..

Måndagskväll

Ett härligt träningspass avslutat, nu vill man bara slänga sig i soffan och chilla, men en massa plugg väntar..
Spanskan är avklarad, nu sång och projektlogg..

Funderar på att peppa mig själv med en stor kopp te eller varmchoklad med vispgrädde..
Har jag nämnt att jag längtar till höstlovet förresten? Ja, det har jag.. typ förra inlägget.. men det tåls att sägas många gånger, har längtat sen första dagen efter sommarlovet och nu är det äntligen snart här! TAGGA!


Vackert väder

Åh, vädret är underbart, hösten är verkligen min favorit årstid, det är så vackra färger och ett så vackert ljus!

En gigantisk kopp te på det och saken är avgjord! Ska snart ta och fota alla fina muggar jag har fått, 4 stycken alla från Indiska och superfina! Mina vänner känner mig så väl ^^

Just nu håller jag på och flytta över bilder och dokument från mammas dator till min, känns ju lite smidigare om man säger så, tills nu så har alla skolarbeten legat på mammas och det är inte så att man blir pepp på att sätta sig och skriva dem på hennes dator som seriöst är den segast datorn på denna jord..
Men nu är det fixat iaf så nu är det bara och börja skriva.. höhö.. jäh right.. det får väl bli ikväll efter träningspasset möjligtvis.

Saknar londonpojken, men snart blir det att skaffa biljetter och hälsa på, det kommer bli najs! Sticka ner nån helg sådär. Perfekt efter en trist vecka i skolan ;) Man måste ju se till att ha saker att se fram emot, eller hur?
Just nu är det höstlovet som ligger närmast till hands, inte många veckor kvar nu faktiskt ju! Jag som började räkna ner redan i augusti.. Om 2 ½ vecka typ.. Det kommer bli så skönt! Och kul! Läger halva lovet är ju inte helt fel!

Och visst är man ganska snäll om man fixar frukost på sängen till sin pojkvän en trist måndag morgon? Men min fina pojk är värd det, så det så!


Kärt återseende

Jag har sovit hemma hela veckan.. det är stort, har jag typ inte gjort sen sommaren eller nått.. till och med i helgen har jag sovit hemma, visst pojkvännen har varit med men ändå, känner mig ganska stolt.. Veckan har känts bra och ja, varit mindre deppig.
Efter kyrkan förut så slogs jag av en deppighet igen dock.. orkar inte.. vill vara glad och må bra, är det för mycket begärt? Tydligen.

Idag har jag träffat Natta, för första gången sen juni. Det var superkul! Stan och sushi, najs najs, imorn åker hon tillbaka till Oslo för att fortsätta med jobbet. Tiden går så fort.. att det redan har gått 4 månader sen hon stack..


Brustna hjärtans höst - Lars Winnerbäck

Kakkalas

Snart kommer släkten på kakkalas! Drop in mellan 15-19 är det sagt.
Klart att jag ska ha kakkalas när jag fyller 18, det är ju givet, eller hur? Mamma och pappa tyckte det var ett lite konstigt sätt att fira att man fyllt 18 på, men eftersom det faktiskt är jag som fyllt år så får ju jag bestämma, alltså blir det kakkalas och inget annat!
  
Sju sorters kakor har det faktiskt blivit också, som det ska vara om man ska följa gammla regler alltså.

Det är varmt ute och en underbart fin höstdag, synd att man inte kan njuta av den mer utomhus.. Får njuta av kakor här inne i stället ;)


 
Chocolate chip cookies, en av många sorters kakor som serveras idag.

Kakbak

Har precis ätit en välförtjänt middag efter två träningspass på raken, känner mig riktigt stolt!

Nu är det kakbak inför kalaset imorn som gäller resten av kvällen, här ska bakas:
chocolate chip cookies,
chokladsnitt m. solrosfrön och vitchoklad,
rabarber och ingefärsmuffins och
hallon och citronmuffins.
Najs najs tror jag allt det kommer att bli, och en hel del provsmakning... Mahaha ^^

En kopp chai på eftermiddagen

Man måste ju få leka lite med sin nya dator när man kommer hem från skolan, eller hur? 
Att sitta i soffan med en kopp vanilj chai är ju inte heller helt fel faktiskt ;)

Läraren var sjuk för tredje veckan i rad.. snart slutar jag gå till skolan på torsdagar, vi gör ju ända aldrig något.. suck..

Snart bär det av mot Borås, tagga lägerplanering! wohoo snart smäller det! Höstlovsläger på Hjälmared, anmäl er!

Arton

Andra dagen som 18 åring.. hur gick detta till? nät blev det oktober och när blev man så gammal?.. xD
Dagen igår var fin, massa uppvaktning och kakor :) mys!
Spontanbesök är najs det med :)  
På lördag blir det kakbuffé för släkt och så, najs najs, här ska bakas ännu mera kakor, mahahaha :)

Har precis haft handledarmöte för projektarbetet, snart sång lektion, sen lååång lunchrast för att ha estetisk verksamhet(ensemble) och sedan slut halv 2. Gött! Segt med håltimmar bara...
 
I eftermiddag/kväll blir det lägerplanering och saltstyrelse möte i Borås.


Tycker fortfarande det känns skumt att faktiskt vara 18.. men gött som bara den dock ;)


Gonatt

Så sjukt trött.. borde inte få vara så trött..
Har sovit minst 8 timmar i natt.. det känns ungefär som jag sovit max 1..
Axlarna och nacken är värre än nånsin, jag kan seriöst inte slappna av hur mycket jag än försöker..
Inte okej..
Första söndagsnatten hemma sen i somras typ.. känns skumt, ovant. Vi får väl se hur det går..
Nu är det sängen som väntar dock, det har jag längtat efter sen jag gick upp imorse.. Illa..
Godnatt

RSS 2.0